AUTOSPUITERIJ TILBURG

De voertuigen die bij ons in reparatie of restauratie gaan, hebben vaak lakschade en moeten naar de autospuiterij. Na uitdeuken, reparatie of restauratie spuiten we de voertuigen dan in onze eigen, inpandige autospuiterij in Tilburg. Hiermee houden we het gehele herstelproces in eigen hand. Dat werkt prettig vanwege snelle interne overdracht en de korte communicatielijnen. Autoschadeherstel bij een herstelbedrijf met eigen autospuiterij is ideaal.

LAKWERK AUTOSPUITERIJ VAN HOGE KWALITEIT

Wij hebben zeer ervaren autospuiters in dienst die elk voertuig weer als nieuw maken. Zoekt u een autospuiterij in Tilburg met lakwerk van de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met toplakken.

SPUITEN AUTO, BEDRIJFSWAGEN, MOTOR OF SCOOTER?

Is de lak van uw auto, motor of scooter vaal en aan een opfrisser toe? Ook zonder schade bent u van harte welkom bij onze autospuiterij. Heeft u specifieke wensen? U overlegt bij ons direct met de vakman. 

WIST U DAT

U niet verplicht bent om naar het autoschadeherstelbedrijf te gaan dat vermeld staat op uw groene kaart? U bent vrij om zelf te kiezen. Een eventueel eigen risico vervalt bij ons!

Wij helpen u graag weer op weg! Neem vrijblijvend contact met ons op